Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Heleen van Royen Juice

  Een jonge artiest onder de hoede van een succesvolle 44-jarige artiestenmanager wordt het mikpunt van een juicekanaal. De manager benadert de vrouw achter het kanaal met een gewaagd plan, in de hoop zo haar mensen beter te beschermen.

  Gedrukt boek

 • Tommy Wieringa Nirwana

  Een man uit een invloedrijke familie keert terug naar het landgoed waar hij is opgegroeid om weer te schilderen en het oorlogsverleden van zijn grootvader te onderzoeken.

  Gedrukt boek

 • Esther Gerritsen Gebied 19

  Een man wordt na zijn bruiloft alleen wakker, zijn vrouw is nergens te bekennen. Er blijkt zich op aarde een verandering van ongekende proporties te hebben voltrokken.

  Gedrukt boek

 • Cilla Börjlind, Rolf Börjlind De zonnewende

  Op een dag duikt in een afgelegen Zweeds dorpje — waar slechts eens in de vijf jaar de zon schijnt — een man met onverwachte talenten op. Hij weet met zijn charmes al snel de bewoners van het dorp voor zich te winnen, maar wie is hij eigenlijk?

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Özcan Akyol Afslag 23

Wanneer een Turkse jongen die opgroeide aan de zelfkant van de maatschappij het huis van bewaring verlaat, moet hij een nieuwe koers voor zijn leven bedenken. Zijn omgeving accepteert zijn transformatie moeiteloos. De grootste uitdaging blijkt om het...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken