Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Leroy van de Ree
-
Marjolein Dubbers
-
Iris Sommer
Glucose revolutie in de praktijk
Jessie Inchauspé
Gezond koken met de slowcooker
Nicola Graimes | Cathy Seward
-
Dorenda van Dijken | Janneke Vreugdenhil
Boekentips van onze redactie
Natalia Rakhorst, Walter Rakhorst Project Gezond
Complete menu’s voor acht weken in vier calorievarianten van 1250 tot 2100 kcal, met 40 recepten en boodschappenlijsten.
Gedrukt boek
Martijn B. Katan Wat is nu gezond?
Gedrukt boek
Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Langer gezond
Gedrukt boek
Jamé Heskett Een gezond evenwicht
Adviezen aan met name vrouwen voor een gezonde levensstijl.
Gedrukt boek
Hugh Fearnley-Whittingstall Eten als de beste
Gedrukt boek
Boek van de maand
E-books
De bijbel van de Thaise keuken
Noi Pia-Ud
-
Tess Posthumus
-
William Davis
De bijbel van de Japanse keuken
Tosao van Coevorden
-
Peter Klosse
-
Alain Caron, Rogier Trip
-
Denise Kortlever
-
Manon van Essen
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt