Lezing/workshop over de Kadaster Archiefviewer

16 april 2024, van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Wolvega

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Doe je regelmatig historisch onderzoek als vereniging of als particulier, dan is een kijkje achter de schermen van het kadaster een mooie gelegenheid om hier eens kennis mee te maken. Let op! Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst.

Over de lezing/workshop

Het Kadaster bezit een schat aan informatie. De werkgroep “Omnummering Wolvega” van de Vereniging Historie Weststellingwerf is hier mee aan de slag gegaan. Maar hier is wel enige uitleg bij nodig. De werkgroep heeft de docent Patrick Raven van het Kadaster bereid gevonden dit in een lezing/workshop in Wolvega te komen uitleggen.

Deze lezing/workshop hebben wij opengesteld voor zowel historische verenigingen als privé personen uit Weststellingwerf en omgeving. Wij nodigen je hierbij uit om de lezing op 16 april in de bibliotheek van Wolvega gratis bij te wonen. Het zal een boeiend relaas worden waarbij de technieken en de daarbij behorende uitleg je duidelijk wordt gemaakt. Wij als vereniging hopen je hiermee enthousiast te maken voor dit onderwerp.

Praktische informatie en aanmelden

De lezing/workshop vindt plaats in Bibliotheek Wolvega op dinsdag 16 april van 13.00-16.00 uur. 
De toegang is gratis. Vooraf graag aanmelden via onderstaande aanmeldknop of telefonisch op: 0561-688401.
Let op! Je kunt je alleen nog aanmelden voor de wachtlijst. 

Aanmelden

Inloopspreekuur Historisch Informatiepunt Wolvega

Kom ook eens langs bij het inloopspreekuur van Joop en Gerda van Project Omnummering. Elke dinsdag m.u.v. 16 april ben je hiervoor welkom in Bibliotheek Wolvega van 13.30 tot 16.30 uur.