Activiteiten

Wat is er te doen in onze Bibliotheken?

 • Papierwinkel Weststellingwerf

  De Papierwinkel helpt bij je papier- en invulwerk.

  dinsdag 6 december 2022, van 13:00 tot 15:00

  Bibliotheek Wolvega

 • Klik & Tik cursus Internet Oosterwolde

  Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op...

  dinsdag 6 december 2022, van 13:30 tot 14:30

  Bibliotheek Oosterwolde

 • Inloopspreekuur Seniorweb Gorredijk

  Wil je foto’s versturen via whatsapp, skypen, online bankieren of iets anders met de computer? En kom je er alleen niet uit?

  dinsdag 6 december 2022, van 14:00 tot 16:00

  Bibliotheek Gorredijk

 • Wmo loket Gorredijk

  Heb je advies of hulp nodig bij ouder worden, zelfstandig wonen, (rouw)verwerking, mantelzorg, dagbesteding, opvoeden, gezins-/relatieproblemen of het op orde krijgen van de financiën?

  dinsdag 6 december 2022, van 14:30 tot 16:30

  Bibliotheek Gorredijk

 • Goede ideeën gevraagd!

  Heb je een goed idee waardoor je nóg liever in Gorredijk woont? De gemeente Opsterland vraagt je hulp bij het ontwikkelen van het plan dat Gorredijk nóg een beetje mooier maakt. Dien dan je idee in via...

  dinsdag 6 december 2022, van 14:30 tot 16:30

  Bibliotheek Gorredijk

 • Agenda

  Bekijk wat er te doen is in jouw vestiging.


Spreekuren en inloop

Hulp of advies nodig? Kom naar een spreekuur in onze Bibliotheken. Voor juridische vragen, hulp bij papieren invullen, computerproblemen en meer.

Alle spreekuren

Leren

Wil je (beter) Nederlands leren, oefenen voor je theorie examen, beter leren computeren of gewoon een leuke cursus volgen? Wij helpen je op weg.

Leren

Tentoonstellingen

In onze Bibliotheken zijn regelmatig tentoonstellingen. Loop tijdens de openingstijden binnen om mooie kunst te bewonderen. 

Naar de exposities

uutgaon.nl van start

Heb je zin in een sportieve activiteit, een koffieochtend, feestje, braderie, tentoonstelling of voorstelling? Op de activiteitenagenda uutgaon.nl vind je wat er allemaal te doen is in Ooststellingwerf.

uutgaon.nl

 • Hulp nodig?