Werkplek, Cursus- of vergaderruimte, Expositiemuur

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor trainingen, workshops, een vergadering of om te werken of studeren? Wij beschikken over sfeervolle, functionele ruimtes met alle faciliteiten.

De reacties? “Wat heerlijk om zo de Bibliotheek in te stappen, de sfeer, de mensen, de ontvangst! Wachten in het leescafé met koffie of thee, de krant pakken, een tijdschrift lezen, er wat rond kijken. Snel nog iets checken op één van de publiekspc’s die er staan. Zelfs een boek lenen kan, want met mijn friese biebpas kun je in Fryslân overal lenen en inleveren!”

Extra Extra Extra: publiciteit voor jou via de social media

Als extra service plaatsen we relevante cursussen, workshops, spreekuren, exposities etc. ook op het activiteitenoverzicht op onze website. Via de social media wordt dit overzicht minsten 1 maal per maand  op Facebook gepost. Daarnaast wordt het overzicht maandelijks aangebracht op ons stoepbord en delen we het bij bijeenkomsten uit als flyer. De Bibliotheek beslist of jouw aanbod relevant is.

Studeer- en werkplek

In de Bibliotheken vind je gratis persoonlijke studeer- en werkplekken om op je eigen laptop individueel te werken of te studeren. Je hoeft niet te reserveren voor een persoonlijke studeer- en werkplek.

Ook vergaderen, selectiegesprek, groepsontvangst? Vul het aanvraagformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Werkruimte voor vergaderen, workshops of cursussen

Verschillende opstellingen mogelijk in een prettige ruimte. Tijdens openingstijden verzorgen onze baliemedewerkers de receptiefunctie. De grote ruimtes zijn geschikt voor recepties en ontvangsten.

Leescafé

Extra sfeervol is een ontvangst in ons leescafé. Buiten openingstijden geschikt voor recepties en ontvangsten. In overleg is dit soms mogelijk terwijl we geopend zijn, als je extra aandacht wilt genereren met jouw ontvangst. Wij kunnen je informeren over onze trafficcijfers per dagdeel.

Exposeren

Exposeren? Onze Bibliotheken zijn ingericht om kunst te exposeren. De opbouw verricht je tijdens onze openingstijden. Je opening regel je in deze ruimte of in het leescafé; bij 3 maand huur krijg je een extra dagdeel voor de receptie cadeau. In de Bibliotheek heb je altijd extra publiek dat affiniteit heeft met kunst. Je expositie is 6 dagen per week tijdens openingstijden toegankelijk (behalve in de vergaderruimte als deze verhuurd is).

Tarieven

Via onderstaande link vind je onze tarieven en voorzieningen op een rijtje:

Tarieven en voorzieningen

Over onze locaties en vraag aan

Vul het aanvraagformulier in voor vergadering, workshop, expositie, cursusruimte, receptie of ontvangst. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Als je op de Bibliotheek van jouw keuze klikt, ontvang je ook informatie over adres en openingstijden.

Bibliotheek Gorredijk contact 0513-461548 mw. W. Talsma

Bibliotheek Oosterwolde contact 0516 512075 mw. M. Massalsky

Bibliotheek Wolvega contact 0561-612623 mw. C. Groenhof

Je bent uiteraard van harte welkom om een keer onze zalen te bekijken! 

Huurvoorwaarden en huishoudelijk reglement:

Huurvoorwaarden en huishoudelijk reglement