Kunstwedstrijd in de Kijkzaal

WIE DOET ER MEE? Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert werkgroep de Kijkzaal weer een kunstwedstrijd voor inwoners uit gemeente Weststellingwerf.

Thuis met kunst bezig zijn

Het doel is dat iedereen thuis een kunstwerk maakt. Tekeningen, schilderijen en sculpturen zijn welkom waarbij de materiaalkeuze vrij is. Uit alle inzendingen wordt door een jury een selectie gemaakt welke komt te hangen of te staan in de Kijkzaal Wolvega, meerdere inzendingen zijn toegestaan. De foto’s van alle kunstwerken worden op de website van de Kijkzaal getoond. Kunstwerken van de vorige wedstrijd zijn uitgesloten van deelname. Tijdens de expositieperiode kunnen bezoekers stemmen voor de publieksprijs en de jury kiest wie de winnaar is geworden van elke leeftijdscategorie.

Voor wie?

Voor inwoners uit Weststellingwerf met uitzondering van kunstenaars.  Er is voor gekozen om 3 leeftijdscategorieën toe te passen: Jeugd 6 tot 12 jaar, jeugd 12 t/m 18 jaar en volwassenen.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden met een foto van hun kunstwerk tot 31 januari 2022 bij werkgroep de Kijkzaal: info@dekijkzaalwolvega.nl onder vermelding van naam, titel, leeftijdscategorie en afmetingen van het kunstwerk.

Bij voldoende deelname wordt de expositie gehouden van 21 februari t/m 2 april 2022.