Bestsellerauteur Suzanna Jansen leest online voor

Gepubliceerd op: 17 april 2020 10:18

Suzanna Jansen leest online voor BZOF

Schrijfster Suzanna Jansen, bekend van onder andere de bestseller ‘Het Pauperparadijs’, gaat vanaf zondag 19 april vier keer online (voor)lezen uit eigen werk. De leessessies vinden op zondagavond en woensdagavond plaats van 20.30-20.50 uur. Je kunt erbij zijn op het Facebook-kanaal van De Bibliotheek Zuidoost Fryslân.

'Voorlezen in crisistijd'

Suzanna Jansen: “De desoriëntatie greep me bij de keel. Ik zat thuis als iedereen, en ik miste mijn lezingenpubliek. Ineens dacht ik: in deze rare tijd hebben we verhalen nodig. Juist nu. Als afleiding, als troost, als gezelschap. En dat is precies wat ik als schrijver te bieden heb. Toen heb ik contact gezocht met de bieb. Want online kan het nog wel, als mijn bijdrage in deze tijd.”

De leessessies vinden plaats op:

  • Zondag 19 april: 20.30-20.50 uur
  • Woensdag 22 april: 20.30-20.50 uur
  • Zondag 26 april: 20.30-20.50 uur
  • Woensdag 29 april: 20.30-20.50 uur
     

Facebook

Je kunt de online leessessies volgen op het Facebook-kanaal van De Bibliotheek Zuidoost Fryslân: https://nl-nl.facebook.com/bibliothekenzuidoostfriesland.bzof. Je hebt hiervoor geen account nodig.

Over Suzanna Jansen

Suzanna Jansen is auteur van de bestseller ‘Het pauperparadijs’, een familiegeschiedenis over de roemruchte bedelaarskoloniën in Veenhuizen. Ze schreef het boek ‘Ondanks de zwaartekracht’ dat werd genomineerd voor de Bookspot Literatuurprijs. Haar recentste boek is het indringende ‘Wael’, het verhaal van een jongen uit Syrië.