Aanvraagformulier AfhaalBieb

Zo werkt het:

Stap 1: Zoek in de digitale catalogus op onze website de gewenste boeken op. Controleer in de catalogus of het gewenste boek, tijdschrift of dvd in jouw eigen vestiging (waar je het boek wilt afhalen) aanwezig is.

Zo doe je dat:

  • zoek een boek in de catalogus
  • bij elk boek staat een knop ‘Aanwezig, waar?’. Als je daarop klikt krijg je een lijstje ‘Hier staat het’. Staat jouw afhaalvestiging daarbij, dan kun je het boek bestellen 


Of bekijk het stappenplan om te controleren of het gewenste boek in jouw vestiging staat.

Stap 2: Vul onderstaand formulier in. Geef maximaal vijf titels aan die je graag wilt bestellen. Onze medewerkers doen hun uiterste best om zoveel mogelijk aanvragen te honoreren. Het kan zijn dat niet al jouw boeken aanwezig zijn of dat sommige boeken al zijn aangevraagd door iemand anders. Het kan ook zijn dat onze medewerkers op basis van het aangevraagde een alternatieve titel voor jou zoeken.
De boeken staan voor je klaar  in jouw Bibliotheek op de eerstvolgende openingsdag nadat je het 'Aanvraagformulier AfhaalBieb' hebt verstuurd.  Openingstijden AfhaalBieb

Meer over de AfhaalBieb

Vul hieronder de volgende gegevens in: je naam, pasnummer, e-mailadres, telefoonnummer en de naam van de Bibliotheek waar je de boeken ophaalt: 

Dit is het nummer op je bibliotheekpas

Ik haal de boeken op in:Verplicht

Graag de volgende boeken voor mij klaarzetten:

Kunnen we de gevraagde boeken niet (allemaal) leveren? Laat je dan verrassen. Geef je favoriete genres en/of je favoriete schrijvers op en de bibliotheekmedewerkers zoeken boeken voor je op.

Bezorgen:

Behoor je tot de risicogroep en kun of mag je het huis niet uit of werk je in een vitaal beroep? Dan kunnen wij de boeken bij je thuis bezorgen. We bellen of mailen je over het bezorgmoment.