Boekpresentatie door Patricia Snel in Oosterwolde

Dinsdag 11 juni 2024, van 20:00 tot 21:00 | Bibliotheek Oosterwolde

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op dinsdagavond 11 juni komt Patricia Snel in bibliotheek Oosterwolde om haar nieuwste boek 'De vondeling van Veenhuizen' te presenteren. Aansluitend op de boekpresentatie zal Patricia ook signeren. Wees welkom!

Over De vondeling van Veenhuizen

De adembenemende historische roman 'De vondeling van Veenhuizen' van bestsellerauteur Patricia Snel begint in Amsterdam, 1824. Wezen Karel en Lize stappen op een beurtschip op weg naar Veenhuizen. Nadat hun moeder is overleden en hun vader naar het krankzinnigengesticht is gestuurd staan ze er helemaal alleen voor. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline, en de twee kunnen maar moeilijk wennen. Als ze een voorzichtige vriendschap met de geharde Neeltje sluiten, wordt hun leven in de barre omstandigheden iets makkelijker. Samen maken ze een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen…

Patricia Snel stuitte op het waargebeurde, opgetekende verhaal van Karel en Lize Muller en vormde dit bijzondere stukje Nederlandse geschiedenis op invoelende wijze om tot 'De vondeling van Veenhuizen': een roman over vriendschap, veerkracht en de hoop op een beter leven.

Aanmelden

De toegang is gratis, maar wel op vertoon van een toegangskaartje. Kaartjes zijn af te halen in Bibliotheek Oosterwolde en in de Bruna winkel van Oosterwolde. Of meld je direct aan via onderstaande knop.  

Aanmelden

De boekpresentatie is een samenwerking van Bibliotheek Oosterwolde en Bruna Oosterwolde.

Boeken van de auteur