Huiswerkbegeleiding Economie

27 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Wolvega

Kosten: Gratis

Huiswerkbegeleiding Economie Bibliotheek Wolvega

Er is nu gratis huiswerkbegeleiding Economie in Bibliotheek Wolvega. Kom langs op woensdagmiddag voor antwoord op je vragen!

Bas van der Ven

Kun je wel wat hulp bij je economiehuiswerk gebruiken? Kom dan met je vragen naar de Bibliotheek in Wolvega. Directeur van de Bibliotheek Bas van der Ven is econoom en deelt zijn kennis graag met je. Door zijn opleiding Bedrijfseconomie en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kan hij goed met je meedenken en extra uitleg geven.

Vrije in- en uitloop

De komende weken kun je op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 aanschuiven bij de huiswerkbegeleiding. Het is op basis van vrije in- en uitloop. Je bent welkom op 27 maart, 3 april, 10 april, 17 april en 24 april. Heb je specifieke vragen? Geef die dan alvast door via het e-mailadres bibliotheekwolvega@bzof.nl onder vermelding van ‘Economie’.

Stampen in de Bieb

Wist je dat steeds meer jongeren de Bibliotheek opzoeken om huiswerk te maken? In de Bibliotheek is weinig afleiding en veel informatie is direct beschikbaar. Handig voor een werkstuk of presentatie. Direct uit school even stampen in de Bieb en daarna heb je de hele middag voor jezelf!

Welkom!

Bibliotheek Wolvega is elke werkdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Iedereen is welkom om te komen lezen of te leren. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Wil je graag materialen lenen? Dan word je lid voor € 4,25 per maand. Lidmaatschap voor alle kinderen tot 18 jaar is gratis.