Gratis lezing 'Digitalisering in de zorg' Oosterwolde

28 oktober 2022, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Oosterwolde

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Gratis lezing Digitalisering in de zorg 28 oktober 2022 Oosterwolde

Welkom op de gratis lezing ‘Digitalisering van de zorg’ voor 55-plussers en iedereen met digitale vragen op 28 oktober 2022 van 14.00 tot 15.30 uur in Bibliotheek Oosterwolde.

De maatschappij en de zorg digitaliseren meer en meer. Tegenwoordig gebruiken we de computer, het internet en apps op smartphones steeds vaker. Op veel fronten is dit een goede ontwikkeling. Tegelijkertijd maakt u zich mogelijk zorgen over de veiligheid hiervan. Dan bent u zeker niet de enige. Met name 55-plussers lopen hier tegen aan.

Als het gaat om digitalisering in de zorg, dan kan dat bij diabetes de kwaliteit van leven sterk verbeteren. Digitale hulpmiddelen als een glucosesensor en een bijbehorende app maken het voor mensen met diabetes eenvoudiger om met hun diabetes om te gaan. Maar hoe houdt u hier zelf de regie over in handen? Kom naar de gratis lezing ‘Digitalisering van de zorg’. Tijdens de bijeenkomst bieden wij ook persoonlijke en praktische hulp bij vragen die u heeft over gezondheidsapps, waaronder de Freestyle LibreLink-app.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door te bellen naar telefoonnummer: 040-262 11 88 (maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur).