Top-advocate genomineerd

Gepubliceerd op: 1 maart 2018 14:52

Genomineerde top-advocaat verzorgt spreekuren in de Bibliotheek

Genomineerde top-advocaat verzorgt spreekuren in de Bibliotheek.

Brenda van Lee

Advocate Brenda van Lee maakt voor het tweede jaar op rij kans op de titel Beste strafrechtadvocate van Nederland. Brenda van Lee verzorgt al enkele jaren inloop-spreekuren in de bibliotheken van Gorredijk, Oosterwolde en Wolvega. Ben je in een conflict terecht gekomen of zit je in een situatie waarin een conflict dreigt? Dan kun je bij haar terecht voor gratis juridisch advies.

Heldere adviezen

Advocate Brenda van Lee geeft advies, voert onderhandelingen of bemiddelt voor je, net wat er in jouw geval nodig is. Zij zoekt naar de beste en snelste oplossing om jouw conflict op te lossen. Je krijgt duidelijke en heldere adviezen in begrijpelijke taal zodat je direct weet waar je aan toe bent. Van Lee is erg gedreven om mensen bij te staan bij het oplossen van hun juridisch probleem: ,,Iedereen heeft Recht op mijn Juridisch Advies. Ik wil graag de drempel verlagen, zodat mensen tijdig advies inwinnen. Wacht niet te lang, sommige problemen kun je voor zijn. Als advocaat wil ik ook een maatschappelijke bijdrage leveren en daarom kom ik graag naar de bibliotheken toe om kosteloos juridische vragen te beantwoorden.”

Korte lijnen

Haar aanpak kenmerkt zich door korte lijnen, praktisch en oplossingsgericht meedenken, maar in voorkomende gevallen een procedure zeker niet schuwend.

Wanneer is er spreekuur in de bibliotheek?

Gorredijk – elke vrijdag van 17:30 – 18:30 uur
Oosterwolde – elke 1e donderdag van de maand van 17:00 – 18:00 uur
Wolvega – elke 2e donderdag van de maand van 17:00 – 18:00 uur

Mocht je niet tot het eerstvolgende spreekuur kunnen wachten met je vraag, bel of mail dan voor een afspraak tussentijds. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De contactgegevens vind je op www.advocatenkantoorvanlee.nl.