Digi-Taalhuis zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: 12 november 2017 11:13

Digi-Taalhuis Ooststellingwerf zoekt vrijwilligers

Wil jij mensen helpen die oefenen met taal, rekenen en computeren? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Digi-Taalhuis in Ooststellingwerf.

Welkom!

Het is altijd een gezellige boel tijdens het overleg van het Digi-Taalhuis. Eens per kwartaal komen ze bij elkaar; de vrijwilligers van het Digi-Taalhuis, de taalcoördinator van het Friesland College en de Digi-Taalhuiscoördinator van de bibliotheek. Op de agenda staan de inloopmiddag in de bibliotheek op donderdagmiddag, de taallessen in de Kompaan, de verspreiding van de nieuwe folders en de werving van nieuwe vrijwilligers. Over het laatste punt zijn alle betrokkenen het eens: het Digi-Taalhuis kan nog meer vrijwilligers gebruiken!

Het Digi-Taalhuis

Het Digi-Taalhuis is voor mensen die willen oefenen met taal, computeren en rekenen. Alleen of met hulp van een getrainde vrijwilliger. Er zijn makkelijk te lezen boeken, computers en lesmateriaal waar gebruik van gemaakt kan worden.

Interesse?

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk, of ken je iemand die baat kan hebben bij het Digi-Taalhuis? Neem contact op met de bibliotheek. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn! Kom langs in de bibliotheek, bel 0516 - 512075 of stuur een mail