Activiteiten

Wat is er te doen in onze Bibliotheken?

 • Wmo loket Ureterp

  Heb je advies of hulp nodig bij ouder worden, zelfstandig wonen, (rouw)verwerking, mantelzorg, dagbesteding, opvoeden, gezins-/relatieproblemen of het op orde krijgen van de financiën?

  woensdag 1 februari 2023, van 14:30 tot 16:30

  Bibliotheek Ureterp

 • Gratis juridisch spreekuur Bibliotheek Oosterwolde

  Vragen over je rechten? Kom naar het gratis juridisch spreekuur in de Bibliotheken van Gorredijk, Oosterwolde en Wolvega.

  woensdag 1 februari 2023, van 16:00 tot 17:00

  Bibliotheek Oosterwolde

 • Klik & Tik cursus Internet Wolvega

  Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op...

  donderdag 2 februari 2023, van 10:15 tot 11:15

  Bibliotheek Wolvega

 • Inloopspreekuur Seniorweb Wolvega

  Wil je foto’s versturen via whatsapp, skypen, online bankieren of iets anders met de computer? En kom je er alleen niet uit?

  donderdag 2 februari 2023, van 14:00 tot 15:30

  Bibliotheek Wolvega

 • Taalplein Wolvega

  Wil jij oefenen met de Nederlandse taal en/of wil jij dit verbeteren? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Wees welkom op het Taalplein in Bibliotheek Wolvega!

  vrijdag 3 februari 2023, van 10:30 tot 11:30

  Bibliotheek Wolvega

 • Agenda

  Bekijk wat er te doen is in jouw vestiging.


Spreekuren en inloop

Hulp of advies nodig? Kom naar een spreekuur in onze Bibliotheken. Voor juridische vragen, hulp bij papieren invullen, computerproblemen en meer.

Alle spreekuren

Leren

Wil je (beter) Nederlands leren, oefenen voor je theorie examen, beter leren computeren of gewoon een leuke cursus volgen? Wij helpen je op weg.

Leren

Tentoonstellingen

In onze Bibliotheken zijn regelmatig tentoonstellingen. Loop tijdens de openingstijden binnen om mooie kunst te bewonderen. 

Naar de exposities

uutgaon.nl van start

Heb je zin in een sportieve activiteit, een koffieochtend, feestje, braderie, tentoonstelling of voorstelling? Op de activiteitenagenda uutgaon.nl vind je wat er allemaal te doen is in Ooststellingwerf.

uutgaon.nl

 • Hulp nodig?