Nieuw in Noordwolde!

Gepubliceerd op: 4 oktober 2018 13:30

Gratis juridisch en financiëel spreekuur in Bibliotheek Noordwolde

Voor financiëel en juridisch advies naar de Bibliotheek.

In de Bibliotheek in Noordwolde kan nu iedereen terecht voor een gratis juridisch advies bij advocate Brenda van Lee op de eerste dinsdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor gratis advies en informatie over het regelen van geldzaken, inkomensbeheer en bewindvoering kun je bij Monique van Beek van Solo Bewindvoering terecht op de derde dinsdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur.

Iedereen kan tijdens de spreekuren binnenlopen met een vraag zonder dat er kosten aan zijn verbonden.

Het advocatenspreekuur wordt in Wolvega, Oosterwolde en Gorredijk al jaren gehouden en vanaf oktober ook in Noordwolde. Volgens advocate Brenda van Lee is het belangrijk om naar de mensen in de regio toe te gaan, zij zegt “het is vaak een grote stap om een advocaat te benaderen”. Brenda van Lee en Monique van Beek hopen de hinderlijke afstand weg te nemen door naar de mensen toe te komen.

Nieuw bij de bibliotheek is het spreekuur over geldzaken waarin alle vragen gesteld kunnen worden over je administratie en financiën. Monique van Beek biedt vrijblijvend professionele en persoonlijke hulp. Wanneer je het overzicht kwijt bent, de post stress oplevert of schulden elke maand oplopen, kijkt zij met jou samen naar de mogelijkheden.

Met de spreekuren willen de dames en de Bibliotheek de bewoners meer bieden in de regio.